Wij enoveren | Kingspan Insulation

  • Postadres: Postbus 198
  •  7100 AD Winterswijk
  • Telefoon: 0543-543210
  • Website: kingspaninsulation.nl
  • E-mailadres:

Passie om te enoveren

Kingspan Insulation produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen in heel Europa. Onze isolatieplaten leveren het hoogste rendement per vierkante meter vergeleken bij andere (traditionele) isolatiematerialen.

Aangescherpte isolatie-eisen vragen om vernieuwende methoden om de gebouwschil energetisch te renovren. Kingspan Insulation biedt duurzame oplossing voor alle mogelijke isolatievraagstukken.

Detaillering wordt steeds belangrijker. In 2011 is de EPC-eis verlaagt naar 0,6 en in 2015 wordt de eis 0,4. We moeten dus nóg beter gaan isoleren. Dat betekent in de regel: dikker. En dat geeft ongetwijfeld problemen bij de detaillering. De oplossing? Werken met de harde, hoogwaardige isolatieplaten van Kingspan Insulation. Met Kooltherm wordt met 98 mm al een Rc-waarde van 5,0 behaalt. Met Therma is dat 107 mm en met minerale wol is dit ongeveer 175 mm.

Kooltherm is de enige harde isolatieplaat dat een DuBo-keurmerk van het NIBE heeft. Dit betekent dat het gegarandeerd een goede keuze is. Op deze manier bouwt u dus in één klap milieuvriendelijk.

Kingspan Insulation probeert voorloper te blijven als het gaat om duurzame isolatie oplossingen. Wij zijn een groen bedrijf zijn dat zich inzet voor energiezuinige oplossingen en combineren dat met een uitstekende service en technische ondersteuning voor uw projecten.

url: http://www.kingspaninsulation.nl/duurzaamheid/energie-besparen.aspx