Wij enoveren | Tremco Illbruck

  • Telefoon: 0183-568019
  • Website: tremco-illbruck.com
  • E-mailadres:

Passie om te enoveren

Tremco illbruck is al vele tientallen jaren actief als leverancier van oplossingen op het gebied van afdichtingen voor de gebouwschil. Wij bieden oplossingen voor het afdichten van kozijnen, gevels en vloeren voor specifieke markten waarbij we technologische en praktische kennis gebruiken en combineren. Voor het beheersen van de bouwfysische processen in de verschillende Gevelsystemen is Tremco illbruck een unieke  partner. Met kennis van luchtdicht bouwen, het signaleren en vertalen van mogelijke problemen en het bieden van praktische oplossingen, zijn wij in staat om samen met u en onze uitvoerende partners tot een goed en duurzaam resultaat te komen.

Energiezuinig bouwen heeft de toekomst. Onderzoek heeft uitgewezen dat het grootste energieverlies in de gebouwschil plaats vindt door luchtlekken (30%!). Door ongewenste openingen rond gevelelementen (zoals kozijn en dak) af te dichten behaalt u vele voordelen. Zo worden vochtproblemen door condensatie voorkomen, wordt energieverlies aanzienlijk verminderd en betekent luchtdicht ook gegarandeerd waterdicht.

Luchtdicht bouwen is één van de pijlers voor energiezuinig bouwen. Tremco illbruck is hierin specialist en heeft als doelstelling luchtdicht bouwen zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit doen wij door het ontwikkelen van speciale producten.

Om toe te zien op een correcte en optimale toepassing van onze producten, verzorgen wij trainingen en geven projectgericht advies zowel in de voorbereiding als op de bouwplaats. Zo bereiken we samen  met onze bouwpartners de beste kwaliteit en kunnen we garantie geven op de luchtdichtheid van aansluitingen met onze producten en systemen. Energiezuinigheid van uw project staat centraal voor de oplossingen die wij aanbieden.

 www.luchtdichtbouwen.nl